Skip to content

Ders Veren

Ozan Yaşar

Ozan Yaşar

Müzik Öğretmeni - Online Piyano Dersi

Bay, 34 Yaşında

  • Bornova, İzmir
  • Onaylı Üye
  •  (18 Yorum) Yorum Yap
  • 2018'den bu yana üye
  • Son Aktivite: 2 gün önce
  • Offline
İletişime Geç
Ders Verene Mesaj Gönder
Lütfen aşağıdaki eksikleri tamamlayıp tekrar deneyiniz!
Üye olun, ders talebi yaratın, ders verenler size ulaşsın!
Ders talebinizin daha fazla kişiye ulaşması için üye olup ders talebi yaratabilirsiniz. Bu şekilde ders verenler direkt size ulaşabilirler ve siz de zahmetsiz şekilde öğretmeninizi bulup zaman kaybetmeden dersinize başlayabilirsiniz. Ders verenlerin size ulaşması için üye olunuz!

Tanıtım Videosu

Eğitim Düzeyi

Lisans: Ege Üniversitesi Devlet Konservatuvarı, Ses Eğitimi, 2015

Lise: Giresun Güzel Sanatlar Lisesi, 2008

Ders Verdiği Alanlar

İlköğretim Takviye: Müzik

Lise Takviye: Müzik

Sınav Hazırlık: Yetenek Sınavları - Müzik

Müzik: Akordiyon, Org, Piyano, Solfej, Şan, Türk Müziği

Ders Verdiği Semtler

Tüm İzmir

Ders Verdiği Mekanlar

Online, Öğrencinin Evi, Öğretmenin Evi

Ders Verdiği Şekiller

Birebir Ders, Grup Dersi, Sınıf Dersi

Ders Saat Ücretleri
Ders AlanıDers Saat ÜcretiTecrübe
İlköğretim Takviye - Müzik750 TL8 Yıl
Lise Takviye - Müzik750 TL8 Yıl
Sınav Hazırlık - Yetenek Sınavları - Müzik750 TL15 Yıl
Müzik - Akordiyon750 TL16 Yıl
Müzik - Org750 TL11 Yıl
Müzik - Piyano750 TL15 Yıl
Müzik - Solfej750 TL15 Yıl
Müzik - Şan750 TL15 Yıl
Müzik - Türk Müziği750 TL15 Yıl
Ders İçin Uygun Olduğu Zamanlar

Hafta İçi Gündüz, Hafta İçi Akşam, Hafta Sonu Gündüz, Hafta Sonu Akşam

Özel Ders Tecrübesi

♫ 2009'dan beri tüm yaş gruplarına özel bireysel çalgı ve şan dersleri veriyorum.

♫ İzmir Akademi Sanat Merkezi'nde 2014-2016; Yeşeren Koleji'nde 2018-2020, Aydınel Koleji'nde 2020-2021 yıllarında piyano öğretmenliği yaptım. Şu an özel derslere internet üzerinden devam etmekteyim. Yüz yüze dersle ilgili bilgi almak için arayabilirsiniz.

♫ Online piyano eğitiminde ve yetenek sınavlarına hazırlık derslerimizde yüz yüze eğitim ile eşit seviyede verimlilik sağlıyorum. Ücretsiz deneme dersime katılmanızı tavsiye ederim.

Kişisel Bilgiler

• Dokuz Eylül Üniversitesi Pedagojik Formasyon Eğitimi Programı (2015-2016)
• Ege Üniversitesi DTMK Ses Eğitimi Bölümü (2009-2015)
• Giresun Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi (2004-2008)
• Giresun Belediye Konservatuvarı Piyano Bölümü (1998-2004)

♫ Bilsem, güzel sanatlar lisesi ve üniversitelerin müzik bölümü sınavlarına kapsamlı şekilde hazırlık dersleri veriyorum.

♫ Derslerimiz 40-45 dakikadır.

♫ Ücretsiz deneme dersimize katılmanızı tavsiye ederim.

Ayrıntılı bilgi için WhatsApp (0546 475 83 28) veya "piyanodersi" instagram hesabımdan mesaj gönderebilirsiniz.

Derslerim ve benimle ilgili detaylı bilgiye www.ozanyasar.com.tr web sitemden ulaşabilirsiniz.

Sunduğu Hizmetler

Özel Ders, Ödev Yardımı, Proje Yardımı, Sınav Hazırlık

Sunduğu Kolaylıklar

Ücretsiz İlk Ders, Grup İndirimi, Paket Program İndirimi

Ozelders.com Onaylı Üye
Ozelders.com Onaylı Üye
Ozan Yaşar, onaylı üyelik işlemlerini başarılı bir şekilde tamamlayarak profilinde sunduğu bilgilerin doğruluğunu ve ders verdiği alanlarda kalifiye olduğunu belgeler ile kanıtlamıştır. Onaylı üyelik, ders almak ve ders vermek isteyen kayıtlı üyeler arasında güvenilirliği arttıran bir hizmetdir. Onaylı üyelik ile ilgili daha fazla bilgi için buraya tıklayınız.
Ozan Yaşar hakkında değerlendirme ve yorumlar

Sezen N., 21 Şubat 2022
Ders Konusu: Müzik - Piyano

Ozan Hoca ile yaklaşık 7 aydır çalışıyoruz ve oldukça sabırlı olmakla birlikte öğretme kabiliyeti güçlü olan, alanında başarılı birisidir. Kendini hem Türk müziği hem de batı müziği konusunda geliştirmiş olmas bana geniş bir müzik vizyonu kazandırıyor.

Emre B., 19 Kasım 2021
Ders Konusu: Müzik - Türk Müziği

Ozan Hocamla usul ve makam çalışıyoruz. Sorduğum soruları hiç sıkılmadan cevaplıyor. Tek alanda değil bir çok tarzda müziğe fazlasıyla hakim. Hem dersler daha eğlenceli geçiyor hem de müzikal ufkum genişlemiş oluyor.

Sami B., 11 Eylül 2021
Ders Konusu: Müzik - Tuşlu Çalgılar

Güler yüzlü ve ders anlatımı muhteşem bir öğretmen. Çok teşekkür ediyoruz.

Hasret G., 24 Haziran 2021
Ders Konusu: Müzik - Piyano

Ders işleyişi harika ve çok sabırlı! İyi ki tanımışım dediğim nadir insanlardan. :)

Muhammed Eren Ş., 11 Mayıs 2021
Ders Konusu: Müzik - Keman, Müzik - Piyano

Ozan Bey ile 2 senedir tanışıyorum. Bugüne kadar keman ve piyano dersi yaptık. Online olsun yüz yüze olsun dersler çok verimliydi. Üstelik fiyatı da gayet uygun.

Alper A., 01 Mayıs 2021
Ders Konusu: Müzik - Piyano

Ozan Bey'i internet ortamından 6 yaşındaki kızımız için Piano öğretmeni ararken şans eseri bulduk. Telefon ile görüşerek ilk dersimizi organize ettik. ilk zamanlarda kızımız 30dk veya max 1 saat ders yapabilir mi diye düşünürken, Ozan Beyin sayesinde kızımız hızlı bir şekilde piano derslerine adapte oldu ve 2. dersten itibaren 1.5 saat kesintisiz ve hiç yorulmadan ders almaya başladık. Şu an 5 aydır haftada 2 gün 1.5 saat şeklinde ders alıyoruz ve çok iyi gidiyor. Ozan Bey, çok sabırlı, piano eğitim tekniğini iyi bilen, çocuklarla iletişimi harika bir öğretmendir. Ayrıca derslerinde çocuğun hayal gücünü destekleyen ve yaratıcılığını geliştiren nota / şarkı sözü yazımı çalışmaları da yapmaktadır. Şu anda, Pandemi döneminde online eğitime geçtik Ozan Bey evdeki dersler kadar iyi ve kaliteli bir eğitim sunmaktadır. Kızımıza pianoyu sevdirdiğiniz için teşekkürler...

Tayfun N., 19 Nisan 2021
Ders Konusu: Müzik - Tambur, Müzik - Türk Müziği

Ozan hocamla 6 yıl evvel Çeşme'de sahne aldığı bir otelde tanıştık. Türk musikisi ve tanbur dersleri alıyorum. Yurt dışında yaşadığım için uzun zamandır skypetan yapıyoruz derslerimizi. Gayet memnunum ve kesinlikle tavsiye ederim.

Nazife Ö., 08 Nisan 2021
Ders Konusu: Müzik - Keman, Müzik - Piyano

Ozan Bey ile keman ve piyano çalışıyorum ...teşvik edici, cesaretlendirici özelliği ve sabrıyla kısa zamanda çok yol alabiliyorsunuz.. kendisine çok teşekkür ediyorum..

Sinem G., 06 Nisan 2021
Ders Konusu: Müzik - Piyano

Ozan Bey'den yaklaşık 2 aydır online piyano dersi alıyorum ve çok memnunum. Çocukluğumdan beri hep piyano çalmak istemişimdir. Bu hayalimi gerçekleştirme konusunda yardımcı olduğu için kendisine çok teşekkür ederim.

Derya Z., 24 Mart 2021
Ders Konusu: Müzik - Piyano

Ozan öğretmenimizle tanışalı üç yıl oluyor. Oğluma piyano eğitimi veriyor. Kendisi oldukça sabırlı bir öğretmendir. İşine önem verir çocuklar üzerinde motivasyonu oldukça yüksek. İşini layıkıyla yapan naif bir öğretmendir. Veliyi derslerle ilgili bilgilendirir.

Elif N., 14 Mart 2021
Ders Konusu: Müzik - Piyano

Ozan hocayı ailecek çok sevdik. Her dersimiz oldukça verimli geçiyor ve severek, eğlenerek öğreniyorum. Yollarımız kesiştiği için çok memnunum. Teşekkürler Ozan hocam.

Ayşe Nihal Y., 16 Şubat 2021
Ders Konusu: Müzik - Piyano

Ozan hocam çok sabırlı ve teşvik edici bir insan. Gözüm kapalı tavsiye edebilirim.

Burçin T., 25 Aralık 2020
Ders Konusu: Müzik - Piyano

Piyano çalmak gerçekten çok zorlu ve emek isteyen bir süreç fakat Sayın Ozan Hocam sayesinde derslerimiz o kadar eğlenceli geçiyor ki öğrenmek için sizi teşvik ediyor adeta. Onunla tanıştığım için kendimi çok şanslı hissediyorum. Donanımlı ve nasıl öğreteceğini çok iyi bilen bir öğretmen. Başarılı olacağım konusunda kendimden emin olmamın en büyük etkeni kendisidir. Umarım müzik ile ilgili her ne olursa olsun gerçekten bir şeyler başarmak isteyen insanlar Ozan Yaşar ile tanışma şansını yakalarlar.

İbrahim Ö., 16 Aralık 2020
Ders Konusu: Müzik - Piyano

Ozan Bey, 1,5 senedir 9 yaşındaki kızımın piano derslerini vermektedir. İlk zamanlarda Ozan Bey 'den yüz yüze eğitimler almış ve sonuçlardan memnun kalmıştık. Ozan Bey, yüz yüze eğitimdeki etkinliğini, gerek sağladığı teknolojik ortam gerekse ders işleme metodolojisiyle internet üzerinden verdiği online eğitimlerde de başarılı şekilde devam ettirmektedir.

Başak Ş., 15 Aralık 2020
Ders Konusu: Müzik - Piyano

Ozan Hoca ve 9 yaşındaki oğlum yaklaşık 4 yıldır piano çalışıyorlar. Ozan Hocamızı çok seviyoruz. Özellikle küçük çocuklara yaklaşımı ve dersi eğlenceli hale getirmesinden dolayı oğlum derslere seve seve hazırlanıyor. İyi ki varsınız...

Hayati G., 11 Aralık 2020
Ders Konusu: Müzik - Gitar

Ozan hocamla ozelders.com aracılığıyla tanıştım. 4 aydır çalışıyoruz ve kendisinden çok memnunum. şu an ozan hoca sayesinde gitarda 2 yıllık deneyimli gibi hissediyorum teşekkür ediyorum :)

Sercan S., 10 Aralık 2020
Ders Konusu: Müzik - Keman, Müzik - Piyano

Ozan Yaşar hoca çok iyi ve eğlenceli bir şekilde müziği öğreten ender insanlardan. Çok dürüst ve müziği sevdirerek ders veriyor. İzmir Bornova'daki stüdyosunda 7 ayda baya pratik yaptık, Covid sebebiyle şu sıralar sadece internet üzerinden çalışıyoruz. Teşekkürler.

Cansu Y., 08 Aralık 2020
Ders Konusu: Müzik - Piyano

İnternette çocuklar için piyano dersi ararken bu siteden Ozan öğretmenimizi bulduk. Öğretmenliği ve kişiliğini çok beğendik, kızlar da ilk dersten çok sevdiler. Pandemi yüzünden derslere ara vereceğiz diye korkmuştuk ancak şimdi tabletten yapabiliyoruz. İlgisinden dolayı kendisine çok teşekkür ediyoruz.

Paylaş

Şikayet

Profil hakkında şikayette bulun

Profil Hakkında Şikayette Bulun
Lütfen aşağıdaki eksikleri tamamlayıp tekrar deneyiniz!

Başarı Hikayeleri

Oğlumuz için siteniz aracılığı ile çok sayıda öğretmen arasından kendi semtimizde çok iyi bir öğretmen bulduk. Kısa süre içinde oğlumuzun derse olan ilgisi ve kendine güveni arttı. Teşekkürler!

Ceyda K. - İzmir