Skip to content

Ders Veren

Onur Gökçe

Onur Gökçe

Doktor(Tıp Fakültesi Öğrencisi)

Bay, 27 Yaşında, Bekar

  • Bornova, İzmir
  • Onaylı Üye
  •  (18 Yorum) Yorum Yap
  • 2018'den bu yana üye
  • Son Aktivite: 4 gün önce
  • Offline
İletişime Geç
  • 534 278 XX XX
  • Mesaj Gönder
Ders Verene Mesaj Gönder
Lütfen aşağıdaki eksikleri tamamlayıp tekrar deneyiniz!
Üye olun, ders talebi yaratın, ders verenler size ulaşsın!
Ders talebinizin daha fazla kişiye ulaşması için üye olup ders talebi yaratabilirsiniz. Bu şekilde ders verenler direkt size ulaşabilirler ve siz de zahmetsiz şekilde öğretmeninizi bulup zaman kaybetmeden dersinize başlayabilirsiniz. Ders verenlerin size ulaşması için üye olunuz!
Ders Verdiği Alanlar

İlköğretim Takviye: Fen Bilgisi, Matematik

Lise Takviye: Biyoloji, Fizik, Geometri, Kimya, Matematik

Üniversite Takviye: Fizik, Fizik Müh., Matematik

Sınav Hazırlık: YKS

Ders Verdiği Semtler

Tüm İzmir

Ders Verdiği Mekanlar

Online, Öğrencinin Evi, Öğretmenin Evi, Kütüphane

Ders Verdiği Şekiller

Birebir Ders, Grup Dersi

Ders Saat Ücretleri
Ders AlanıDers Saat ÜcretiTecrübe
İlköğretim Takviye - Fen Bilgisi500 TL6 Yıl
İlköğretim Takviye - Matematik500 TL6 Yıl
Lise Takviye - Biyoloji500 TL6 Yıl
Lise Takviye - Fizik500 TL6 Yıl
Lise Takviye - Geometri500 TL-
Lise Takviye - Kimya500 TL6 Yıl
Lise Takviye - Matematik500 TL6 Yıl
Üniversite Takviye - Fizik500 TL-
Üniversite Takviye - Fizik Müh.500 TL-
Üniversite Takviye - Matematik500 TL-
Sınav Hazırlık - YKS500 TL6 Yıl
Ders İçin Uygun Olduğu Zamanlar

Hafta İçi Gündüz, Hafta İçi Akşam, Hafta Sonu Gündüz, Hafta Sonu Akşam

Özel Ders Tecrübesi

TEL:05342785972

2015 Yılında olimpiyatçı olduğum için ders vermeye başladım şuan Matematik Geometri Fizik Kimya Biyoloji derslerinden kendi hazırlamış olduğum fasiküller üzerinden ders anlatmaktayım

---------------------------YAZ DÖNEMİ ÖZEL DERS---------------------------
*Öğrenciler genelde yaz döneminde yeni yeni ders çalışmaya başlarlar ve açıkçası nasıl çalışacaklarını bilmezler.

*2020 döneminde üniversite sınavına 5.defa giricem ve her sene sınav sonu çıkarımlarla öğrenciye yönelik çalışmalar yapıyorum

*Yaz dönemi yapılan derslerde konu anlatım soru çözümünün yanında bana kalırsa en önemlisi olan öğrenci koçluğu da yapıp her öğrencimle bire bir ilgileniyorum durumuna ve hedefine göre çalışma programı oluşturup kısa sürede maksimum net artışı sağlıyorum

*Özellikle yaz dönemi insanların az çalıştığı ve çalışmalarını bilinçli yapmadığı bir dönem olduğu için benim oluşturacağım program dahilinde çalışan öğrenciler için bulunmaz bir fırsattır

*Ara sınıflar için geçmişe yönelik eksikleri tamamlama veya başlayacakları seneye hazırlık çalışmaları yapıyoruz öğrenci daha okula başlamadan yazın tüm matematik konularını en detaylı bir şekilde aradan çıkartmış oluyoruz


Kişisel Bilgiler

TEL:05342785972
*Merhabalar.Öncelikle kendimi tanıtayım ismim Onur.İZMİRİN EN İYİ TIP FAKÜLTESİ OLAN Ege Üniversitesi Tıp Fakültesinde öğrenim görmekteyim.

*Üniversite sınavıyla tanışmam 12.sınıftayken oldu.2016 senesinde sınava girdim ve Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesini kazandım.

*Daha sonra potansiyelimin daha iyi olduğunu gördüm ve yaptığım hataları düzelteceğimi düşünerek 2018 YKS 'ye girdim.

*3470. olarak Ege Üniversitesi Tıp Fakültesini kazandım.

*Üniversite hayatımda ise toplamda 3 defa girdiğim üniversite sınavından kazandığım tecrübeler ve öğrencilerimle yaptığım çalışmalardan elde ettiğim kazanımlarla eğitim koçluğu yapıyorum ve özel ders veriyorum.

---------NEDEN ÖZEL DERS------------

*KISITLI ZAMANDA YÜKSEK NET ARTIŞI ÖZEL DERS İLE MÜMKÜNDÜR.Öğrencilerle çalışmalarımda konuyu bütün detaylarıyla işlediğim için tek soru bankasından çözecekleri sorular ile bile üniversite sınavında karşılarına gelecek soruları çözmeleri mümkündür.

-----ÖĞRETMEN YERİNE ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİNDEN DERS ALMAK DOĞRU MUDUR?------

*Bölümüm gereği özellikle belli derslerde(biyoloji ve kimya) akademik düzeyde bilgi sahibiyim özellikle biyoloji ve kimyada aynı zamanda matematikten de lisede 2 sene boyunca olimpiyatçı olduğum için bilgi olarak her seviyeden öğrenciye hitap edebilecek düzeydeyim.


---DERS ÜCRETLERİ NE KADAR---

*Gerek kendi öğrenme durumumdan gerekse çalıştığım öğrenciler üstünde yaptığım gözlemlerden 1 saatte anlatılan bir konudan hiçbir şekilde verim alınamayacağı görüşündeyim.Bana kalırsa 1 saatte ne konu tam ayrıntılarıyla işlenebilir ne de yeterli miktarda örnek çözülebilir.1 SAATTE YAPILACAK OLAN KISA DERS SONUCU ÖĞRETMEN EVDEN GİTTİKTEN SONRA ÖĞRENCİ SORULARI YAPAMAMAKTADIR VE MORALİ BOZULMAKTADIR.

*Bu yüzden derslerim genel olarak 2 saat sürüyor ve ücreti de 900 TL dir

*Öğrenci konuyu mantığıyla kavradığı için uzun bir derste sıkılmaktan çok dersten zevk almaktadır.

TEL:05342785972

Referanslar

TEL:05342785972
İnternetin En iyi Rehberlik Hocası ve Biyoloji Hocası Bekir Avşar ile olan röportajım - https://m.youtube.com/watch?v=73EkUboIyeA

İstenmesi dahilinde şuana kadar ders yaptığım öğrenciler veya veliler ile birebir telefonda görüşme sağlayabilirim.

2018 AYT SONUCUM: https://i.hizliresim.com/YQG5Gj.png

TEL:05342785972

Sunduğu Hizmetler

Özel Ders, Ödev Yardımı, Proje Yardımı, Sınav Hazırlık, Eğitim Koçluğu

Sunduğu Kolaylıklar

Grup İndirimi

Ozelders.com Onaylı Üye
Ozelders.com Onaylı Üye
Onur Gökçe, onaylı üyelik işlemlerini başarılı bir şekilde tamamlayarak profilinde sunduğu bilgilerin doğruluğunu ve ders verdiği alanlarda kalifiye olduğunu belgeler ile kanıtlamıştır. Onaylı üyelik, ders almak ve ders vermek isteyen kayıtlı üyeler arasında güvenilirliği arttıran bir hizmetdir. Onaylı üyelik ile ilgili daha fazla bilgi için buraya tıklayınız.
Onur Gökçe hakkında değerlendirme ve yorumlar

Celal Umut S., 08 Aralık 2022
Ders Konusu: Lise Takviye - Fizik, Lise Takviye - Matematik, Lise Takviye - Geometri, Lise Takviye - Analitik Geometri

Onur Abi ile yaklaşık 4 ay önce tanışmama rağmen hayatım değişti. Sadece ders anlatıp gitmiyor. Sizinle bizzat ilgileniyor. Soracağınız en saçma soruya bile titizlikle cevap veriyor. Ders anlatımı fazlası ile iyi. Size konuyu sıkmadan anlatıyor. Püf noktaları gösteriyor ve size ezberlemeden öğretiyor. Onur Abi ile tanışmadan önce matematik ve kimyada çok sorun yaşıyordum. Onur Abi ile tanıştıktan sonra sayısal derslere olan görüşüm değişti. Mesela 40 olan metamatik notum 85-90 lara çıktı. Konuyu o kadar iyi anlatıyor ki hiç sıkılmadan dinliyorsunuz. Onur Abiden önce de özel ders aldım ama hiç biri Onur Abi gibi değildi. Çok donuk ve duygusuz oluyorlardı. Onur Abi tam tersi size arkadaş edasıyla yaklaşıyor. Normal hayattan konuşabiliyorsunuz ve sorduğunuz her sorunun cevabı onda. Şu ana kadar sorupta cevap alamadığım bir sorum olmadı. Ders bittiği zaman üzülüyor, sıkılıyorum. Size verdiği eğitim sadece akademik değil. Size disiplin ve motivasyonda işliyor. Sadece matematik notlarım yükselmedi. Diğer sözel notlarım da yükseldi. Onur Abi bana her alanda disiplin ve vizyon kazandırdı. Bana nasıl düzenli ve doğru çalışabileceğimi gösterdi. Onur Abi şu ana kadar ki en iyi oğretmenim aynı zamanda arkadaşım oldu.

Azra Ç., 07 Aralık 2022
Ders Konusu: Lise Takviye - Matematik

Onur Hoca'yı tavsiye üzerine tanıdım. İyiki de tanımışım. Onur Hoca ile ders yaptıktan sonra netleriminde arttığını gördüm. Matematik yapabildiğimi anladım ve matematiğe olan önyargım yok oldu sayesinde. Matematik temelim çok kötüydü ve 4 ay içerisinde temel konuları tamamen mantığıyla kavradım. Onur Hocamın desteği, sabrı ve motivasyonu sayesinde 3 senelik açığı kapattık. Yeri geldiğinde çok iyi bir akıl hocası yeri geldiğinde ise çok iyi bir öğretmen kendisi. Kesinlikle gözüm kapalı tavsiye ederim.

Alara Ç., 07 Aralık 2022
Ders Konusu: Sınav Hazırlık - AYT

Dersi öğrencisine göre anlatan ve onun seviyesine uygun ders veren bir öğretmen. Öğrencilerinin nerede takıldığını nerelerde sorun yaşadığını bulup o konu üzerinde duran biri. Derslere saat olarak bakmaz genellikle vaktinden uzun kalır. Başarılı bir öğretmendir.

Ceylin S., 06 Aralık 2022
Ders Konusu: Sınav Hazırlık - YKS

Onur hocadan ders almaya başladığımdan beri okulda anlatılan dersleri dinlemek bile istemiyorum. O kadar mükemmel bir hoca ki fiziğe karşı çok büyük ön yargılarım olmasına rağmen ilk dersten sonra bile test kitabını açtığımda soruları yapabildiğimi gördüm. Ayrıca sadece fizikte değil matematiği yapabildiğimi düşünmeme rağmen derslerinden sonra bilmediğim çok şeyin olduğunu fark ettim. Dersleri her detayına kadar gösteriyor, dersi ezberletmeden mantığıyla anlamanızı sağlıyor. Çalıştığım diğer fizik hocalarının dersinde ne zaman bitecek bu ders diye düşünürken şimdi ders yaparken zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum. Ve her derste o kadar bilgili ki istediğiniz bir dersten soru sorduğunuzda bile hemen cevap veriyor ve soruları siz anlayana kadar hiç sıkılmadan gösteriyor. Ben her derste onlarca soru sorsam bile hepsine tek tek bakıyor. Son senemdeki en büyük şansım kesinlikle Onur hocayla tanışmak. Sadece bir öğretmen değil aynı zamanda arkadaşınız gibi aklınıza bişey takıldığında hiç çekinmeden arayabileceğiniz birisi. Sınav senemdeki en mükemmel yardımcım ve tanıdığım en iyi hoca diyebilirim.

Özgün C., 06 Aralık 2022
Ders Konusu: Lise Takviye - Biyoloji, Lise Takviye - Matematik, Lise Takviye - Kimya, Lise Takviye - Fizik

Normalde derslere karşı çok bir ilgim yoktu. Dikkat dağınıklığı ve hiperaktivitem var. Bunu bilerek bana uygun bir şekilde ders anlatıyor. Çok uyumlu ders çalışabiliyoruz.

Deniz Y., 06 Aralık 2022
Ders Konusu: Lise Takviye - Matematik

Derslere karşı motive edici, sınavlarda çıkabilecek soru tiplerini çok iyi bilen birisi. Kendisi de öğrenci olduğu için karşı tarafın duygu durumunu da çok iyi biliyor.

Murat Başar Y., 31 Temmuz 2022
Ders Konusu: Lise Takviye - Biyoloji, Lise Takviye - Geometri, Lise Takviye - Kimya, Lise Takviye - Matematik, Lise Takviye - Fizik

Onur Hocam gerçek anlamda gerek ders gerekse bir abi olarak yanınızda olan bir insan. Dersleri çok ayrıntılı ve mantığı ile kavratan bir insandır kendisi. Sadece bir öğretmen olmuyor aynı zamanda konuşup dertleşebileceğiniz birisi (sevgilinizle olan kavga, aile ile olan tartışma vb). Kısacası gerçekten başarılı olmak isteyen bir öğrencinin her koşulda yanında olup destekleyen süper bir abi süper bir öğretmen.

Renç A., 23 Haziran 2022
Ders Konusu: Üniversite Takviye - Matematik

3-4 ay gibi kısa bir süre içinde matematik konularını baştan sona bitirdik ve netlerimde ciddi anlamda artış oldu. Dersler bittikten sonra ben mi çok iyi öğrendim soru bankalarımı kolaylaştı anlamadım. Matematik ezberleştirilerek öğretildiği icin korkuyordum ama derslerden sonra bu ön yargılarım kırıldı. Tüm çalışmalarımı gün gün Onur Hoca planladı. Keşke daha erken karşılaşsaydım ve daha erken ders almaya başlasaydım.

Almira Su B., 19 Haziran 2022
Ders Konusu: Sınav Hazırlık - YKS

Kesinlikle görüp görebileceğiniz en iyi hocadır kendisi. Onur Hoca'dan ders almaya başladıktan sonra artık hiçbir hocanın anlatımı beni tatmin etmez oldu. Hem anlatımı hem de dersi işleyiş şekliyle diğer hocalardan çok farklı. Konuyu anlatırken sadece müfredata bağlı kalıp olayların temel nedenlerini, ispatlarını anlatmadan geçmek yerine bütün konularda her zaman önce olayın mantığını kavratıp formüllerin nereden geldiğini açıklayıp ispatlarını göstererek ilerliyor. Her şeyi en ince ayrıntısına kadar merak eden biri olduğum için her zaman kendisini sorulara boğuyorum ve o her bir soruma sabırla ve özenle cevap veriyor. Ve bu sorduğum sorular müfredat dışında bile olsa Onur Hoca üst düzey akademik bilgilere de hakim olduğu için hiçbir sorum cevapsız kalmıyor. Ben kendisinden matematik, fizik, kimya derslerinden 3 yıldır ders alıyorum. Bu 3 sene içinde ondan aldığım dersler yanında nasıl bir çalışma programı izlemem gerektiğiyle ilgili de bana danışmanlık yaptı. Kendisi öğrencileriyle sadece bir öğretmen-öğrenci ilişkisi kurmuyor ayrıca sizin bir arkadaşınız gibi oluyor. O yüzden hem derslerimiz hep çok eğlenceli geçiyor hem de kafama herhangi bir şey takıldığında onu arayabiliyorum. Bugün YKS sınavından çıktım ve düşündüğüm ilk şey iyi ki Onur Hocayla çalışmışım demek oldu. Bana kattığı her şey için ona çok teşekkür ederim. Kendisini iyi ki tanımışım.

Rengin Ö., 06 Haziran 2022
Ders Konusu: Lise Takviye - Matematik

Hocamla tanışmadan önce sayısız öğretmenle çalışıp hiçbirinden memnun kalmamıştım. Ama Onur Gökçe her konuda konuşabileceğiniz yardım alabileceğiniz işini hakkıyla yapan biri. Herkese gözüm kapalı tavsiye ederim. Her şey için teşekkürler.

Emir G., 08 Şubat 2021
Ders Konusu: Sınav Hazırlık - YKS

12 yıllık öğrencilik hayatım boyunca tartışmasız en iyi öğretmenimdir. İşi gerçekten hakkını vererek yapar hem öğretmen hem rehber öğretmen hem de çok iyi bir abi kazandım. Bu sene üniversite sınavına iyi hazırlanmak ve aynı zamanda planlı hazırlanmak isteyen herkese tavsiye ederim.

Emir G., 08 Şubat 2021
Ders Konusu: Sınav Hazırlık - YKS

12 yıllık öğrencilik hayatım boyunca tartışmasız en iyi öğretmenimdir. İşi gerçekten hakkını vererek yapar hem öğretmen hem rehber öğretmen hem de çok iyi bir abi kazandım. Bu sene üniversite sınavına iyi hazırlanmak ve aynı zamanda planlı hazırlanmak isteyen herkese tavsiye ederim.

Rüstem Ş., 08 Şubat 2021
Ders Konusu: Lise Takviye - Matematik

Bir öğretmen fen dersleri veya matematik fark etmez nasıl ezber bozar bir biçimde kusursuz ve bu kadar anlaşılır anlatabilir bilemiyorum. İlk dersten beri matematik sorularına yaklaşımım ve bakış açım değişti. Çok kaliteli..

Batuhan E., 18 Aralık 2019
Ders Konusu: Lise Takviye - Kimya, Lise Takviye - Biyoloji, Lise Takviye - Fizik, Lise Takviye - Matematik

Ben hocamın geçen seneki öğrencilerindenim ve şuan çapa tıp fakültesinde öğrenciyim. Sanırım geçen seneki en büyük şanslarımdan biri babamın sene başında Onur hocayla tanışmasıydı. Sene başında Türkiye'deki herhangi bir diş hekimliğini isteyen ben şu an tıp fakültesindeyim :)) Kendisi bilgi açısından dershanedeki tüm hocalarımdan daha bilgiliydi. Konuların püf noktalarını çok iyi biliyordu ve ayrıntılı bir şekilde üzerlerinde duruyordu. Tekrardan kendisine tüm emekleri için çok teşekkür ederim.

Apaydın K., 03 Eylül 2019
Ders Konusu: Lise Takviye - Biyoloji, Lise Takviye - Fizik, Lise Takviye - Kimya, Lise Takviye - Matematik

Onur hocam gerçekten işine hakim olan bir insan ve anlattığı her şeyin ayrıntısına girer püf noktaları gösterir. Benim toplam 6 dersim oldu ve çok memnunum. Kimyada çok zorlanmama rağmen hiç sevmediğim dersi bana sevdirdi. Bu 6 ders içinde yapamadığım soruları yavaş yavaş çözmeye ve zorlanmama'ya başladım Onur hoca sayesinde. Her şey için teşekkür ederim. Kesinlikle öneririm, pişman olmazsınız.

Kübra K., 15 Temmuz 2019
Ders Konusu: Lise Takviye - Fizik, Lise Takviye - Matematik

Özel ders alabileceğiniz kaliteli bir hoca arayışı içerisindeyseniz size hem akademik düzeyde bilgi sunabilecek hem de size en iyi motivasyon kaynağı olabilecek Onur Hocamı size şiddetle öneririm. Onur Hocam farklı branşların her birinden sahip olduğu engin bilgiler ile sizi çok ileri bir düzeye taşıyacak donanıma sahip. Derse gelirken hazırladığı üstün nitelikli ders notlarıyla, önemli olan noktaların üzerinde sıklıkla duruşu ile ve ders saatlerine olan özeni sebebiyle Onur Hocam ile çalışıp başarısız olmak imkansız denebilir. Hocam sahip olduğu tecrübe sayesinde sınava hazırlıkta en büyük yardımcım oldu. Benim için matematik, fizik, biyoloji branşlarından verdiği eşsiz eğitimin yanında sınava hazırlıkta çok başarılı bir eğitim koçluğunu da üstlendi. Derse karşı ön yargılarınızı kırabilen, siz anlayana dek defalarca kez tekrar edebilen, işini profesyonelce yürüten ve sizin ihtiyaçlarınızı her anlamda anlayabilen mizacıyla ben kendisinden oldukça memnun kaldım.

Melis Y., 07 Temmuz 2019
Ders Konusu: Lise Takviye - Biyoloji, Lise Takviye - Kimya, Lise Takviye - Fizik

Onur hocam işini gerçekten profesyonelce yapan birisi. 4 ay boyunca haftada 3 kez ders yaptık ve bu sene ayt fende 37-3 yaptıysam onun sayesindedir. Çoğu zaman ders anlatırken saate baktığımızda 4 saat olduğunu görürdük ve Onur Hocamın en sevdiğim yanı konuları gerçekten mantığıyla anlatması yani ders bittikten sonra hangi soru bankasını açarsam açayım soruları rahatlıkla çözüyordum. Bana gerçekten bu konuların güzel anlatıldığında çok eğlenceli olduğunu kavrattı. Gözüm kapalı güvenebilirim Onur Hocaya.

Selimcan T., 03 Nisan 2019
Ders Konusu: Lise Takviye - Matematik

Onur hocamla bugün ilk defa ders yaptık. Konulara gayet hakim, kendinden emin ve işini çok iyi yapıyor. İlk başlarda olan önyargımı tamamen kırdı ve konuyu tamamen mantığıyla anladım. Kendisiyle hiç şüphe etmeden matematik konusunda ilerlemek için iletişime geçebilirsiniz.

Paylaş

Şikayet

Profil hakkında şikayette bulun

Profil Hakkında Şikayette Bulun
Lütfen aşağıdaki eksikleri tamamlayıp tekrar deneyiniz!

Başarı Hikayeleri

Ozelders.com sayesinde Ms Office ve Web tasarım konusunda ders almak isteyen birçok kişiyle tanıştım, tanışmaya da devam ediyorum. Teşekkürler Ozelders.com.

Pelin Ç. - İstanbul