Skip to content

Ders Veren

Doğan Ateşdağlı

Personal Trainer , Peak Pilates Eğitmeni

Bay, 54 Yaşında

  • Bornova, İzmir
  •  Yorum Yap
  • 2012'den bu yana üye
  • Son Aktivite: 1 yıl önce
  • Offline
İletişime Geç
  • 532 457 XX XX
  • Mesaj Gönder
Ders Verene Mesaj Gönder
Lütfen aşağıdaki eksikleri tamamlayıp tekrar deneyiniz!
Üye olun, ders talebi yaratın, ders verenler size ulaşsın!
Ders talebinizin daha fazla kişiye ulaşması için üye olup ders talebi yaratabilirsiniz. Bu şekilde ders verenler direkt size ulaşabilirler ve siz de zahmetsiz şekilde öğretmeninizi bulup zaman kaybetmeden dersinize başlayabilirsiniz. Ders verenlerin size ulaşması için üye olunuz!
Eğitim Düzeyi

Lisans: Ege Üniversitesi, 1996

Lise: İzmir Namık Kemal Lisesi

Ders Verdiği Alanlar

Spor: Pilates, Vücut geliştirme

Ders Verdiği Semtler

Aliağa, Alsancak, Bahçelievler, Balçova, Bayraklı, Bornova, Bostanlı, Buca, Çandarlı, Çeşme, Çınarlı, Dikili, Foça, Göztepe, Gümüldür, Güzelbahçe, Güzelyalı, Hatay, Ildırı, Ilıca, Kahramanlar, Karşıyaka, Konak, Küçükyalı, Lozan, Mavişehir, Narlıdere, Özdere, Özkanlar, Sahilevleri, Seferihisar, Selçuk, Sığacık, Şirinyer, Taşkent, Üçkuyular, Ürkmez, Urla, Valikonağı, Yenifoça, Yenişakran, Zeytinlik

Ders Verdiği Mekanlar

Öğrencinin Evi, Etüd Merkezi

Ders Verdiği Şekiller

Birebir Ders, Grup Dersi

Ders İçin Uygun Olduğu Zamanlar

Hafta İçi Gündüz, Hafta İçi Akşam, Hafta Sonu Gündüz, Hafta Sonu Akşam

Özel Ders Tecrübesi

17 yıldır profesyonel dans, Personal training , Step , aerobic ve Pilates konusunda eğitimler vermekteyim. Peak Pilateste 3.Level eğitmeniyim.Aynı zamanda da kendime ait bir spor salonum var.

Kişisel Bilgiler

17 yıllık eğitmenlik hayatımın en önemli başarılarından sadece ikisini sizlerle paylaşıyorum.129 kilo olan bir üyemi 78 kiloya ,109 kilo olan bir üyemi 71 kiloya kadar düşürdüm.Bugüne kadar yüzlerce kişiye özel ve grup dersleri
verdim.

Referanslar

Peak Pilates level 3 eğitmeniyim.Uluslararası belgelere sahibim.Bilimsel çalışırım.Yağ oranı,kas oranı , su oranı , metabolizma hızı ve yaşı , kemik ağırlığı, iç yağlanması ve tüm beden ölçümleri vb.ölçümleri başlanıçta ve takip eden 30 günde bir alırım. Çalışma ve beslenme disiplinime uymayacak kişilerle çalışmıyorum.

Sunduğu Hizmetler

Özel Ders

Paylaş

Şikayet

Profil hakkında şikayette bulun

Profil Hakkında Şikayette Bulun
Lütfen aşağıdaki eksikleri tamamlayıp tekrar deneyiniz!

Başarı Hikayeleri

Ozelders.com sayesinde onlarca öğrencim oldu. Bu site, ne istediğini bilen öğrencilerle kaliteli eğitmenleri bir araya getiren muhteşem bir platform. Tüm Ozelders.com ekibine teşekkürler.

Çetin S. - İstanbul